detector.media
14.02.2012 11:22
«Україна» шукає ведучого, «Сегодня» – спортивного кореспондента, CinemaHall – знімальну групу для ролика

Телеканал «Україна» шукає ведучого, обізнаного у спортивній тематиці. Про це йдеться на сайті rabota.ua.

 

Це має бути чоловік віком 25-35 з вищою освітою, досвідом роботи у кадрі чи актором. Також він повинен мати «приємну зовнішність», поставлений голос, обов'язковим знанням української мови.

 

Також обов'язковою є обізнаність у та зацікавленість у спортивній тематиці.

 

До його обов'язків входитиме: ведення програми у кадрі, написання текстів та підводок, редагування текстів, участь у монтажі програм.

 

«Ми прагнемо до лідерства на ринку, тому запрошуємо до своєї команди активних, ініціативних, творчих, яскравих особистостей», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Іншому медіапроекту Ріната Ахметова - газеті «Сегодня» - потрібен кореспондент відділу «Спорт». Він має відстежувати матеріали і готувати матеріали для розділу «Спорт», шукати теми для написання матеріалів, проводити інтерв'ю з експертами. Серед вимог - вища освіта, досвід роботи у написанні матеріалів на спортивну тематику від двох років, знання англійської мови. Бажаним є знання ще однієї іноземної мови.

 

Крім того, міжнародній організації CinemaHall, що спеціалізується на кіноосвіті, для зйомок соціального ролика «Ліс-папір» потрібні виконавчий продюсер, режисер, лінійний продюсер, оператор з фото/відеокамерою, водій, звукорежисер, композитор, гример, костюмер, режисер монтажу, актори. Тих, хто хочуть взяти участь, просять писати на kiev@cinemahall.org.ua, вказавши бажану опцію в знімальному проекті, а також інформацію про досвід, посилання на роботу (якщо можливо), контактну інформацію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY