detector.media
12.02.2012 12:25
Кримський журналіст Алєксєєв залишив передсмертну записку

Кримський журналіст Сергій Алексеєв, який покінчив життя самогубством у слідчому ізоляторі Сімферополя, залишив передсмертну записку. Про це повідомляє сайт Державної пенітенціарної служби.

 

За цією інформацією, записку виявили у особистих речах померлого. У ній він стверджує що це його виважене і остаточне рішення і що він не має претензій до адміністрації СІЗО та співкамерників. Записку долучено до матеріалів справи.

 

Тіло померлого передали для судово-медичної експертизи. Попередньо судово-психіатрична медична експертиза підтвердила психічний розлад ув'язненого, який в останн ідня життя перебував у санчастині. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 51-річного Сергія Алексеєва підозрювали в підпалі будинку депутата Сімферопольської міської ради Бориса Фротмана і вбивстві 35-річного жителя Сімферополя Олександра Шалгородського в грудні минулого року в житловому кооперативі «Сосновий бір» під Сімферополем.

 

Сергій Алексеєв закінчив журналістський факультет Московського державного університету. Працював у низці кримських видань, а також прес-секретарем глави кримського уряду.

 

 «Детектор медіа»

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY