detector.media
09.02.2012 13:33
Кримський журналіст повісився в слідчому ізоляторі

Кримський журналіст Сергій Алексеєв, який підозрюється в підпалі будинку депутата Сімферопольської міської ради, а також у вбивстві, покінчив життя самогубством у слідчому ізоляторі Сімферополя. Про це повідомляє інформаційне агентство «Укрінформ».

 

Цю інформацію підтвердив начальник управління Департаменту державної пенітенціарної служби України в АРК і Севастополі Олег Гарчу.

 

«Сергій Алексеєв здійснив самогубство, його тіло знайшли повішеним у санчастині, куди його помістили після психіатричної експертизи», - сказав пан Гарчу.

 

Напередодні судово-психіатрична експертиза визнала Сергія Алексеєва психічно хворим, після чого його й помістили в санчастину.

 

Правоохоронці підозрювали 51-річного Сергія Алексеєва в підпалі будинку депутата Сімферопольської міської ради Бориса Фротмана і вбивстві 35-річного жителя Сімферополя Олександра Шалгородського в грудні минулого року в житловому кооперативі «Сосновий бір» під Сімферополем.

 

Сергій Алексеєв закінчив журналістський факультет Московського державного університету. Працював у низці кримських видань, а також прес-секретарем глави кримського уряду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY