detector.media
09.02.2012 10:53
Роднянський продюсуватиме cиквел «Мачете» Родрігеса

Продюсером сиквелу «Мачете» (Machete) Роберта Родрігеса (Robert Rodriguez) буде глава AR Films Олександр Роднянський, повідомляє «Коммерсантъ» з посиланнями на Deadline.com.



Фільм під назвою «Мачете Роберта Родрігеса вбиває» (Robert Rodriguez's Machete Kills), за словами продюсера, буде готовий до кінця року, а його бюджет оцінюється в $12-15 млн.



Картина народилася з трейлера до неіснуючого фільму, який Родрігес зняв в 2007 році для спільного проекту з Тарантіно «Грайндхаус» (Grindhouse). Повнометражна картина вийшла в 2009 році, зібравши $44 млн при бюджеті в $10 млн. У ній мексиканця Мачете (Денні Трехо) наймають для вбивства сенатора (Роберт Де Ніро), а потім кидають. Але Мачете, який виявився не простим наркоторговцем, а колишнім федеральним агентом, вирішує всім помститися і за допомогою героїні Мішель Родрігес влаштовує криваву бійню. У другій картині він буде битися на боці уряду проти мексиканського мафіозного картелю на чолі з торговцем зброєю, які вирішили затіяти світову війну.



Роднянський, який стверджував, що в Голівуді, як і в Росії, його цікавлять перш за все «розумні фільми зі складними персонажами», пояснює, що у цьому випадку «складним, неоднозначним і цікавим персонажем є сам автор - людина безумовно великого таланту, іронічно і своєрідно розповідає про навколишнє його дійсності... А мені цікаво працювати з талановитими людьми. До того ж, не можна сказати, що це просто примітивне комерційне кіно», - говорить продюсер.



Зйомки «Мачете вбиває» повинні початися в Техасі в квітні. На даний момент йде кастинг, причому обговорюється можливість повернення в проект акторів, які грали в першій картині. Роднянський і Родрігес виступають як співвиробники, їм допомагають представники заснованої Родрігесом компанії Quick Draw Productions Аарон Кауфман (Aaron Kaufman) і Іліана Ніколіч (Iliana Nikolic), а також Сергій Беспалов.



Картина буде представлена ​​на кіноринку Берлінського кінофестивалю, який проходить з 9 по 19 лютого.



Роднянський підкреслив, що вона не має ніякого відношення до кінофонду, створеного ним спільно з агентом Анджеліни Джолі, Ніколь Кідман і Біллі Боба Торнтона Гайером Косинські (Geyer Kosinski). Раніше глава AR Films згадував, що його голлівудська діяльність не буде обмежуватися рамками фонду.

Нагадаємо, що AR Films і Media Talent Group Гайером Косинські уже зняли один фільм для Голівуду - картину Біллі Боба Торнтона Jayne Mansfield`s Car («Машина Джейн Менсфілд») з бюджетом у $12 млн. Як писала «Детектор медіа», прем'єра стрічки відбудеться 12 лютого цього року у межах основної конкурсної програми Берлінського міжнародного кінофестивалю.

 

Крім того, Роднянський і Косинські здійснили екранізацію підліткового роману «Кози» (The Goats). Також AR Films через підрозділ холдингу, німецьку A Company взяла участь у продюсуванні проекту Тома Тиквера і творців «Матриці» Енді і Лани Вачовскі (Andy and Lana Wachowski) «Хмарний атлас» (The Cloud Atlas).

 

Нагадаємо, AR Films контролює російську кінокомпанію «Нон-стоп продакшн» і кінодистриб'ютора «Кіно без кордонів», а у квітні 2011 вона придбала за 7,5-10 млн євро 51% німецької A Company, дистриб'ютора західного кіно в країнах Східної Європи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY