detector.media
08.02.2012 18:58
Продакшн Ахметова шукає фахівців для нового реаліті
Tochka.net - журналіста суспільної тематики, а «Погода ТБ» - адміністратора сайту

Продакшн медіахолдингу «Медіа Група Україна»* «Теле про» набирає спеціалістів у зв'язку із запуском нового реаліті-шоу, а саме режисера, режисера монтажу, сценариста, лінійного продюсера. Відповідні вакансії розміщені на сайті job.tochka.net.

 

Від кандидатів на посаду режисера вимагається: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 3-х років; розуміння технології виробництва телевізійного продукту; готовність до ненормованого робочого дня, активність, цілеспрямованість, креативність, стресостійкість, розвинуті організаторські та лідерські якості.

 

Основні обов'язки: відповідальність за творче бачення і керівництво проектом; розробка режисерського сценарію і його підготовка до знімального процесу; робота на знімальних майданчиках і / або за режисерським пультом; контроль над всім процесом виробництва програми, оперативне усунення технічного та творчого браку; організація і забезпечення всього циклу телевізійного виробництва (підготовчий етап, знімальний процес, монтаж, озвучення і т.д.) до здачі готової програми до ефіру.

 

Зарплата - 12 тис. грн.

 

Вимоги до режисера монтажу: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 3-х років (бажаний досвід у жанрі реаліті); досвід роботи в Final Cut (After Effects - бажано); знання компоузінгу і кольорокорекції буде перевагою; готовність до ненормованого робочого дня. Серед особистих якостей активність; відповідальність; стресостійкість; креативність; бажання працювати в команді; орієнтація на результат.

 

Обов'язки режисера монтажу передбачають: монтаж телепрограми в Final Cut; дотримання високих стандартів якості технологічних процесів, а також термінів проведення монтажно-тонувальних робіт по кожному сюжету; монтаж телевізійних програм відповідно до режисерського сценарію і оперативних вказівок режисера (редактора); монтаж всіх звукових матеріалів (музики, реплік, шумів і т.п.).

 

Зарплата - 10 тис. грн.

Від кандидатів на посаду лінійного продюсера вимагається: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 1-го року (бажаний досвід у жанрі реаліті); розуміння технології виробництва телевізійного продукту; готовність до ненормованого робочого дня і роботи в умовах форс-мажору.

 

Основні обов'язки:
- забезпечення матеріально-технічної бази проекту: координація знімальних груп / складання листів-викликів / оренда транспортних засобів / бронювання готелів та організація відряджень / оформлення дозволів на зйомки / облік витрат на місцях;

- контроль за дотриманням графіків і термінів виробництва, а також за використанням бюджету спільно з керівником проекту, підготовка детальних щоденних звітів для керівника проекту;

- забезпечення належного документообігу проекту - оформлення контрактів з учасниками та фрілансерами, звітів про витрати;

- забезпечення матеріально-технічної бази процесу пост-продакшену та обробки матеріалу - оцифрування, редагування, монтаж;

- допомога керівнику проекту в організації комунікації із замовником та творчою групою для досягнення поставлених цілей.

Особисті якості: комунікабельність; відповідальність; розвинуті організаторські та лідерські якості; стресостійкість; вміння розставляти пріоритети і приймати рішення;
орієнтація на результат; бажання працювати в команді.

Зарплата - 8 тис. грн.

 

Вимоги до сценариста: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 3-х років (бажаний досвід у жанрі реаліті); розвинені навички роботи з текстом, досвід написання сценаріїв; розуміння технології виробництва телевізійного продукту; готовність до ненормованого робочого дня.

 

Серед основних обов'язків: адаптація і створення сценарію, написання синопсису; розробка теми, сюжету і персонажів; психологічний аналіз поведінки учасників програми, посилення реалістичності героїв і сюжету за допомогою авторських прийомів; розробка знімального плану, робота зі знімальною командою на майданчику; відповідальність за втілення сюжету на знімальному майданчику, напрямок основних сюжетних ліній, взаємодія з учасниками; постійна робота в тісному контакті з режисером і продюсером для забезпечення успішної реалізації творчого задуму в процесі підготовки програми; робота в стислі терміни.

Особисті якості передбачають креативність; відповідальність; стресостійкість; увагу до деталей; вміння розставляти пріоритети; орієнтація на результат.

 

Зарплата на посаді сценариста становить - 8 тис. грн.

 

Резюме слід відправляти на адресу job@tele-pro.tv, контактна особа - Юлія Васильєва, телефон (044) 495-85-55.

 

Крім того, сайт news.tochka.net шукає журналіста із суспільної тематики (соціальна тематика, міжнародна, політична).

 

«Ми шукаємо людину, яка близько знайома з інтернетом і цифровою журналістикою. З нашого боку, ми пропонуємо теплий робочий колектив, море позитивної енергії і можливість розвиватися в напрямку інтернет-журналістики. Редакція дуже буде рада, якщо у людини будуть базові навички роботи з відео», - йдеться в повідомленні, що поширюється в соціальних мережах.

 

Вакансія передбачає повну зайнятість. Резюме необхідно надсилати на пошту o.klipkova@digital-ventures.net, t.gerasimova@digital-ventures.net.

 

У свою чергу телеканал «Погода ТБ» оголосив конкурс на посаду спеціаліста з розробки та технічної підтримки сайтів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Основні вимоги до претендентів: упевнене знання PHP, MySQL, JavaScript, CSS, HTML;  досвід написання модулів для різних CMS; досвід верстки сайтів.

Також вітається: упевнене знання Photoshop, досвід розробки дизайну для web-сайтів, web-банерів, упевнене знання Adobe Flash, знання ActionScript, уміння створювати інтерактивні презентації, уміння створювати банери RichMedia.

 

До обов'язків адміністратора входить: здійснювати адміністрування сайтів  телеканалів «Погода ТБ» та Star TV та забезпечувати їх стабільну роботу; вносити за необхідності незначні зміни в дизайн сайтів; створювати банери.

 

Серед особистих якостей вимагається: відповідальність, ініціативність, креативність, небайдужість, бажання та вміння працювати в умовах чітко визначених термінів, сучасний підхід, здатність та бажання навчатися. Заробітна плата - за домовленістю.

 

Резюме необхідно надсилати на адресу golubenko@pogodatv.com

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY