detector.media
08.02.2012 13:20
«Хокей» і Перший національний покажуть матчі «Єврохокей-Челендж»
Телеканали «Хокей» і Перший національний покажуть матчі міжнародної серії змагань «Єврохокей-Челендж». Про це повідомляють прес-служби каналів.

Матчі пройдуть у період з 9 по 11 лютого в київському Палаці спорту. «Єврохокей-Челендж» - це щорічна серія міжнародних хокейних змагань, яка проводиться у перервах національних чемпіонатів.

Цього року суперниками національної збірної України стануть збірні Литви, Італії та Румунії. Зокрема, 9 лютого вийде матч Україна - Румунія,  10 лютого - Україна - Литва, а 11 лютого - Італія - Україна.

Також канал «Хокей» покаже матч 12 лютого між збірною ветеранів українського хокею та командою «Легенди хокею», в якій зібрані зірки збірної СРСР 70-80-х років.

«Канал вироблятиме супутній продукт - прев'ю, огляди матчів дня, інтерв'ю з експертами хокею та учасниками матчів у прямому ефірі», - зазначив виконавчий директор телеканалу «Хокей» Олександр Борисенко.
Для забезпечення трансляцій  на «Хокеї» було виділено  11 камер, плануються включення pitch-репортера з лави запасних обох команд, флеш-інтерв'ю з учасниками матчів після кожного періоду, а також після закінчення матчів.

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY