detector.media
07.02.2012 15:52
«Донбас» може вийти на самоокупність у 2013 році

Телеканал «Донбас» у 2013 році має вийти на самоокупність. У коментарі «Детектор медіа» директор з розвитку медійного напрямку бізнесу компанії СКМ Катерина Лапшина повідомила, що відповідно до планів компанії наступного року канал вже «буде незбитковим».

 

«У каналу є проста мета - він має себе окупати. І він до цього максимально наближається. На каналі відбулись суттєві зміни. З точки зору ефективності була переглянута сітка мовлення. Багато часу команда приділила цьому: сфокусувалась на суспільно-політичному мовленні, а не на широкому колі проектів власного виробництва. У "Донбасу" з його історією в регіоні є всі шанси стати незбитковим у найближчий час, і працювати таким чином у межах стратегії наступних п'ять років», - зазначила пані Лапшина.

 

За її словами, команда «Донбасу» чітко розуміє потребу глядачів регіону, саме тому було вирішено підсилити суспільно-політичний напрямок, також у розвитку каналу зацікавлені місцеві рекламодавці, для яких «він привабливіший за інші медіа в регіоні».

 

«Минулого року ми підсилили команду продажів і тепер вважаємо, що він може працювати як повноцінний актив», - додала вона.

 

Нагадаємо, регіональний телеканал «Донбас» розпочав мовлення 9 листопада 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY