detector.media
07.02.2012 12:47
«Україна» відмовилася від запуску каналу «Новини» (ДОПОВНЕНО)

ТОВ «Медіа Група Україна»* відмовилося від запуску супутникового каналу «Новини». Про це на прес-сніданку 7 лютого повідомила директор з розвитку медійного напрямку бізнесу компанії СКМ Катерина Лапшина.

 

«Ми дивились на цей проект з різних боків. Але сам по собі підхід до споживання новин змінюється. І на сьогодні говорити про те, що новинний канал буде оптимальним продуктом, який задовольнить очікування цієї аудиторії, ми не готові. А оскільки ми не готові й до кінця не відчуваємо цю бізнес модель, тому зараз передчасно його запускати», - зазначила пані Лапшина. Однак при цьому, за її словами, збільшиться обсяг інформаційного мовлення на телеканалі «Україна».

 

Нагадаємо, що ЗАТ «ТРК "Україна"» отримало ліцензію на канал «Новини» ще в лютому 2008 року. Після цього запуск «Новин» неодноразово переносили. Востаннє він планувався на другу половину 2011 року.

 

У лютому 2011 року ТРК «Україна» переоформила ліцензію «Новин», змінивши логотип на «Футбол+». Цей канал стартував 1 березня 2011 року. Водночас у компанії запевняли, що продовжують роботу над запуском каналу «Новини» і планують отримати для нього іншу ліцензію.

 

Запуском «Новин» керували Олександра Карашінська, Єгор Соболєв (протягом двох годин), Оксана Зинов'єва, Сергій Попов, Ігор Золотаревський.

 

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY