detector.media
06.02.2012 14:02
На «Берлінале» презентують грузинсько-українсько-німецький фільм «Урсус»

14 лютого під час 62-го Берлінського міжнародного кінофестивалю «Берлінале-2012» відбудеться презентація кінофільму «Урсус» - спільного проекту кінокомпаній Fresh Production (Україна), Studio O (Грузія) та Ma.ja.de (Німеччина). Про це повідомляє піар-служба кіногрупи Fresh Production Group.

 

Стрічка розповідатиме про долю грузинського актора, який під виглядом ведмедя і в шкурі цього ведмедя тікає з Тбілісі від жахів громадянської війни початку 1990-х років через Туреччину, Болгарію, Румунію до Німеччини.

 

Режисер-постановник фільму - Отар Шаматава, креативний продюсер і автор сценарію - Заза Буадзе, продюсери - Олег Щербина, Юлія Чернявська, Отар Шаматава і Хайно Декерт. В одній з головних ролей у фільмі зіграє народний артист України Богдан Бенюк. Усі вони візьмуть участь у презентації проекту, яка проходитиме на стенді Грузинського кіноцентру під час кіноринку European Film Market у межах «Берлінале-2012».

 

 

Довідка:

European Film Market проходитиме з 9 по 19 лютого 2012 року в межах 62-го Берлінського міжнародного кінофестивалю. На кіноринку буде збудовано близько 400 стендів компаній, які представлятимуть кінематографію 90 країн світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY