detector.media
06.02.2012 13:00
«Личный счет» змінив дизайн і запровадив політичну рубрику «Свобода слова»

Лютневий номер щомісячного ділового журналу «Личный счет» вийшов у новому дизайні, а також змінив рубрикатор і запровадив додаткову тематику. Про це повідомляє відділ реклами журналу.

 

У виданні з'явилася рубрика «Свобода слова», присвячена політичному життю країни. Крім того, розширено блок матеріалів, які висвітлюють споживчу тематику.

 

Ще одне нововведення журналу - поява колонок експертів, які відкривають різні рубрики журналу. «Так, рубрика "Свобода слова" починається з колонки голови Комітету національної безпеки і оборони Анатолія Гриценка. Рубрика "День вложения" відкривається інвестиційними ідеями відомого економіста Еріка Наймана, а, наприклад, "Инвестиции в здоровье» анонсуються статтею чемпіонки України з фітнесу та аеробіки Аніти Луценко», - зазначається в релізі.

 

Журнал «Личный счет» входить до видавничого дому «Галицькі контракти». Наклад видання - 78900 екземплярів.

 

 

Як писала «Детектор медіа», влітку 2011 року журнал «Личный счет» залишив нішу видань про персональні фінанси і увійшов до ділового сегменту.

 

Нагадаємо, нещодавно із сегменту персональних фінансів до ділового сегменту перейшов журнал «Деньги» видавничого дому УМХ. Він також змінив і дизайн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY