detector.media
03.02.2012 10:47
Ex.ua частково відновив роботу

Файлообмінний ресурс Ex.ua частково відновив роботу. Портал почав завантажуватись у ніч з 2 на 3 лютого, на ньому вже працює сервіс  зберігання, пересилання та обміну нових файлів, проте доступу до старих файлів ще немає. Адміністрація ресурсу повідомляє на сайті, що частина інформації  тимчасово недоступна, але  зараз ведуться роботи для відновлення повноцінної дієздатності.

 

Переглядати фільми та програми он-лайн поки що не можна.

 

Нагадаємо, слідчий відділ Печерського райуправління МВС 2 лютого відкликав вимогу про блокування домену Ex.ua, і реєстратор Imena.ua розблокував домен порталу.

 

Нагадаємо, 31 січня Imena.ua припинила обслуговування домену, внаслідок чого файлообмінний ресурс Ex.ua став недоступним.  Міліція проводить розслідування у кримінальній справі щодо порушення авторських прав. Приводом для порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 176 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення авторського права і суміжних прав, послугували звернення, що надійшли на адресу Міністерства внутрішніх справ України від офіційних представників світових виробників програмного забезпечення Adobe Systems Inc., Graphisoft Inc. тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY