detector.media
01.02.2012 16:06
Головним режисером М1 і М2 стала Анна Лайок
Головним режисером М1 і М2 стала Анна Лайок

З 1 лютого на посаду головного режисера ТОВ «Телеодин» (телеканали М1 і «М2-Естрада») вступила Анна Лайок (на фото). Про це повідомляє прес-служба каналів.

 

Натела Чхартішвілі-Зацаринна, яка була головним режисером каналу М1 з грудня 2005 року, залишає компанію.

 

Анна Лайок працює на М1 з 2004 року, протягом останніх чотирьох років - на посаді заступника головного режисера.

 

«М1 - особливий організм, у якому нелегко розібратися людині зі сторони. А ті, хто перебувають всередині, здатні знайти правильне рішення за лічені миті, - коментує призначення Анни Лайок гендиректор компанії Валентин Коваль. - Аня - одна з тих співробітників, кому не потрібно втрачати час на вивчення нашої структури. Більш того, вона сама - важлива частина того, що називається М1».

 

За словами Анни Лайок, у сітці М1 програми власного виробництва займаються близько 20%, не рахуючи музичних блоків, і завдяки запуску нової студії каналу їхня частка зростатиме. Крім того, більшість закупних продуктів проходять адаптацію на виробничій базі каналу. «Тому точок прикладення творчих сил - більш ніж достатньо, у цьому є особливий драйв», - зауважує вона.

 

Довідка:

Анна Лайок закінчила Інститут кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв, майстерню Романа Ширмана. У 2004 році прийшла на канал М1. За час роботи була режисером ранкового шоу Guten Morgen, проектів «Ласкаво ходимо» і «Як це було». Із січня 2008 року - заступник головного режисера каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY