detector.media
01.02.2012 15:58
Перші «Гроші» без Дейнеки взяли частку 14,4%

Перший у 2012 році випуск програми «Гроші» - від 31 січня - на «1+1» взяв частку 14,4% (18-54, вибірка «Вся Украина»), повідомляє прес-служба каналу.

 

Випуск вели журналісти «Грошей» Михайло Ткач, Денис  Данько, Дмитро Волков, Виіалій Єрмак, Ольга Вязенко, Сергій Мальнєв. Вони самі записували підводки до своїх сюжетів.

 

1 лютого Олег Дейнека розмістив на своєму Facebook телефонограму на ім'я гендиректора телеканалу Олександра Ткаченка від 31 січня цього року, у якій  попросив знову взяти його на роботу, повідомляє «Українська правда». «Для нівелювання негативних наслідків показу в ефірі програми "Гроші" недостовірної інформації щодо Хмельницької області і тим самим ліквідації причин мого звільнення з метою подальшого здійснення професійної журналістської діяльності у сфері виявлення та розкриття корупційних схем згідно поставлених каналом задач, в тому числі у форматі нових проектів та програм, а також задля забезпечення прав громадян на повну та правдиву інформацію про важливі суспільні відносини прошу прийняти мене на посаду журналіста телеканалу "1+1"», - йдеться у телефонограмі.

 

Нагадаємо, наприкінці січня «1+1» звільнив ведучого програми «Гроші» Олега Дейнеку.

 

23 грудня «1+1» повідомив, що ведучого Олега Дейнеку відсторонили від програми «Гроші» через сюжети про голову Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядуху, якого підозрюють у корупційних діях. Канал провів службове розслідування щодо діяльності ведучого і оголосив Олегу Дейнеці догану, а також вирішив, що він продовжить працювати ведучим програми «Гроші», але сюжетів більше не готуватиме. 27 грудня останній випуск «Грошей» у 2011 році вийшов в ефір «1+1» без ведучого, який відмовився вести програму.

 

Як стало відомо «Дусі», канал «Інтер» запропонував Олегові Дейнеці і продакшн-компанії Star Media робити проект розслідувань.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY