detector.media
01.02.2012 15:12
Сайт президента Януковича атакували хакери

Офіційний сайт президента України Віктора Януковича піддався хакерській атаці. Про це повідомляє інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело в Адміністрації президента.

 

«Сайт, фактично, лежить», - констатував співрозмовник. Він припускає, що це стало наслідком заклику в соціальних мережах атакувати сайти державних установ після закриття 31 січня міліцією файлообмінного ресурсу Ex.ua.

 

За даними джерела, з учорашньої ночі в Адміністрації президента посилено працюють над усуненням наслідків хакерської атаки.

 

Труднощі з роботою сайту глави держави стали помітні сьогодні, 1 лютого, близько опівдня. Спершу перестала працювати база даних офіційних документів, видаючи помилку при спробі зайти в неї, а нині періодично недоступна й головна сторінка сайту. Сайт і його розділи довго вантажаться і не завжди відкриваються.

 

При цьому в соціальних мережах можна знайти заклики і конкретні поради, як збільшити тиск на сервери президентського сайту, щоб він не витримав навантаження. Заклики пов'язані із закриттям 31 січня найбільшого українського файлообмінного порталу Ex.ua.

 

Зазначимо, що сайт Міністерства внутрішніх справ не працює з вечора 31 січня. Причина - велика кількість відвідувачів, а також можливих DDОS-атак.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY