detector.media
30.01.2012 12:31
Star Media оновлює «Ключовий момент» з Яковлєвою для «Інтера» та «России»
Швидше за все, зміниться і назва

Група компаній Star Media вироблятиме для українського телеканалу «Інтер» і російського телеканалу «Россия» оновлену версію програми «Ключовий момент». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів голова ради директорів групи компаній Влад Ряшин.

 

За його словами, програма вийде, швидше за все, з новою назвою.

 

«Ми запропонували телеканалам "Інтер" і "Россия" об'єднати зусилля і реанімувати в більш сучасному вигляді і, швидше за все, з новою назвою проект "Ключовий момент". Ми зменшимо студійне навантаження і будемо розповідати про долі героїв, які до нас приходять, через реконструкцію подій. Зав'язка і розв'язка будуть у студії, а самі події - в серіальному ключі. Це оживить проект і зробить його більш сучасним. І головна вимога, яку я ставлю групі сьогодні: жодного актора, жодної постановки, інакше все це втрачає сенс. Тільки реальні люди, яким ми намагатимемося допомогти», - сказав він.

 

Пан Ряшин розповів, що вестиме шоу російська актриса Олена Яковлєва (раніше програму вела українська акторка Наталя Сумська). Керівником оновленої версії проекту буде Галина Храпко, яка займалася його виробництвом весь час, коли «Ключовий момент» виходив на «Інтері».

 

Підготовка до виробництва проекту вже почалась. Планується, розпочати зйомку пілоту у квітні.

 

«Домовилися з каналами, що по мірі готовності, вони подивляться його і вирішать відносно часу виходу. Безумовно, цей пілотний цикл буде ефірним як в Україні, так і в Росії», - зазначив Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, телеканал «Інтер» зупинив виробництво програми «Ключовий момент» у березні 2010 року. В ефірі каналу, за словами Влада Ряшина, вийшло 999 епізодів.

 

Інтерв'ю з Владом Ряшиним читайте на «Детектор медіа» незабаром.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY