detector.media
26.01.2012 17:35
Луценко просить суд допитати «Квартал 95» як свідків
А допит інших свідків порівнює зі «Світським життям»

Суд у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка виключив зі списку свідків екс-речника МВС Інну Кисіль. Про це повідомив суддя Сергій Вовк в ході судового засідання в четвер, передає «Українська правда».

 

Перед початком допиту свідків, прокурор Дмитро Лобань зауважив, що Інна Кисіль неодноразово була присутня на засіданнях у справі Луценка. А отже, її допит в ході слідства є неможливим. Відповідно до цього Сергій Вовк зауважив, що покази свідка будуть виключені з матеріалів справи і її подальше викликання в ході даного засідання є неможливим.

 

У той же час Юрій Луценко відзначив, що цього свідка можна відпустити додому, а замість неї запросити учасників «Студії Квартал 95». «На скільки мені відомо, цей свідок (Інна Кисіль. - ред.) є ключовим у найстрашнішому злочині Луценка - запрошенні на святкування Дня міліції "95-го кварталу". Звісно, свідка варто відпустити додому, але я сподіваюся, що ви, пане суддя, виконаєте обіцянку і викличете "95-й квартал". І весь їх колектив замінить цінні свідчення цього свідка про те, що вона один раз подзвонила та спитала, чи будуть вони безкоштовно виступати на сцені "Палацу України"», - сказав пан Луценко.

 

Водночас Юрій Луценко порівняв гумористичні здібності акторів «Студії Квартал-95» та прокуратури. «При чому "лисого" (актора Євгена Кошового. - ред.) потрібно викликати двічі - в образі Луценка і в образі Черновецького», - сказав він.

 

Як зазначає УНІАН, у багатьох протоколах допитів містяться відповіді свідків на запитання слідчого, яким чином і як організовувалися виступи на концерті з нагоди Дня міліції відомих українських та російських артистів. У зв'язку із цим Юрій Луценко, звертаючись до судді, жартома зазначив: «Ваша честь - це не допит, а "Світське життя" якесь. Катя Осадча (ведуча програми «Світське життя». - ред.) нервово курить у стороні. Без неї стільки багато ми про життя Баскова дізналися. Того слідчого, який про це питав, до неї в напарники направити треба».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY