detector.media
26.01.2012 14:34
«1+1» звільнив Олега Дейнеку
«1+1» звільнив Олега Дейнеку

Ведучий програми «Гроші» Олег Дейнека звільнений з каналу «1+1». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Причина звільнення - «систематичне  невиконання обов'язків трудової угоди», повідомляє пресс-служба.

 

Тепер канал шукатиме нового ведучого, а тим часом програму почергово вестимуть її журналісти.

 

Черговий випуск «Грошей» має вийти в ефір 31 січня у своєму звичному слоті - 22.30, зауважили у прес-службі каналу.

 

Олег Дейнека в коментарі «Детектор медіа» сказав, що він «пишається тим, що його звільнили за статтею». Найближчим часом він планує провести офіційну прес-конференцію, на якій оприлюднить свою позицію щодо звільнення. 

 

Керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максим Шиленко зазначив, що «Гроші» зараз розслідують кілька резонансних тем. А крім цього найближчим часом в ефір повернеться програма «Особиста справа» в оновленому форматі. «У нас великі плани на цей рік», - сказав він.

 

Нагадаємо, 23 грудня «1+1» повідомив, що ведучого Олега Дейнеку відсторонили від програми «Гроші» через сюжети про голову Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядуху, якого підозрюють у корупційних діях. Канал провів службове розслідування щодо діяльності ведучого і оголосив Олегу Дейнеці догану, а також вирішив, що він продовжить працювати ведучим програми «Гроші», але сюжетів більше не готуватиме. 27 грудня останній випуск «Грошей» у 2011 році вийшов в ефір «1+1» без ведучого, який відмовився вести програму.

 

Як стало відомо «Дусі», канал «Інтер» запропонував Олегові Дейнеці і продакшн-компанії Star Media робити проект розслідувань.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY