detector.media
24.01.2012 20:28
Universal McCann виграв тендер на digital-медіаобслуговування «САН ІнБев»

У тендері пивної компанії «САН ІнБев Україна» на digital-обслуговування перемогло медіаагентство Universal McCann. Про це повідомляє прес-служба групи «АДВ Україна», до якої входить агентство.

 

Universal McCann працюватиме з «САН ІнБев Україна» у 2012 році. Завданням агентства у рамках тендеру було створення комунікаційної стратегії для брендів компанії.

 

«Победа в тендера настолько амбициозного и требовательного клиента, как компания "САН ИнБев Украина", большая честь для нас. Команда UM намерена  использовать весь свой опыт  и всю палитру коммуникационных инструментов и знаний для решения  маркетинговых задач клиента», - коментує Віктор Шерстюк,  директор агентства.

 

Комунікаційне медіаагентство Universal McCann на ринку з 2007 року. Входить до числа 10 найбільших недійних агентств 2011 року за даним Всеукраїнської рекламної коаліції. Клієнти: Batik, Bonduelle, EU Pharmacia, ExonMobil, Intel, MasterCard, Microsoft, Tetra Pak, VAB Bank, Vitmark, «Евросеть», «Інтелеком», «Поверхность», «САН ІнБев Україна» тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY