detector.media
24.01.2012 16:33
Сергій Васильєв очолив відділ культури «Коммерсанта-Украина»
Сергій Васильєв очолив відділ культури «Коммерсанта-Украина»

Із 16 січня 2012 року завідувачем відділу культури газети «Коммерсантъ-Украина» призначено театрального критика Сергія Васильєва (старшого). Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив особисто пан Васильєв.

 

На цій посаді він змінив Марію Халізєву, яка залишила роботу у виданні в грудні 2011 року. За інформацією ТК, пані Халізєва може перейти до журналу «Esquire-Україна», де висвітлюватиме теми моди. Зв`язатися з нею «Детектор медіа» поки що не вдалося.

 

Як розповів у коментарі ТК Сергій Васильєв, принципово в роботі відділу культури «Коммерсанта» нічого не змінюватиметься. Очікується, що тематику буде розширено. Так, на сторінках газети подаватиметься більше інформації про літературу, зокрема, книжки провідних письменників.

 

З «Коммерсантом-Украина» пан Васильєв співпрацює протягом кількох років. Він є оглядачем щотижневого додатка «Коммерсантъ-Weekend» і, за його словами, продовжить ним бути.

 

Зазначимо, що Сергій Васильєв тривалий час працював редактором відділів культури в газетах «День», «Столичные новости», на засадах консультанта й автора брав участь у запуску нового інтернет-порталу «Культура України», що розпочав роботу в грудні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.azh.com.ua/

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY