detector.media
23.01.2012 14:08
Департамент маркетингу та комунікацій «України» очолила Елеонора Дукова
Департамент маркетингу та комунікацій «України» очолила Елеонора Дукова

Департамент маркетингу та комунікацій телеканалу «Україна» очолила Елеонора Дукова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До її обов'язків входитиме реалізація стратегічного розвитку бренду телеканалу та комунікацій, а також формування маркетингової інфраструктури всередині каналу.

 

Раніше пані Дукова працювала менеджером зі стратегічного розвитку групи брендів компанії «Київстар».

 

«З одного боку, зміна телекомунікаційної галузі на телевізійну - позитивний виклик, а з іншого боку - це можливість застосувати свій досвід та знання у новій сфері. Я переконана, що перенесення досвіду з однієї сфери в іншу дасть несподівані позитивні результати», - заявляє Елеонора Дукова. За її словами, головним завданням стане виведення бренду каналу «Україна» на лідерську позицію.

 

«Ефективний маркетинг на сьогодні - це передусім креатив. В особі Елеонори Дукової до нашої команди приєднався професіонал з великим успішним досвідом та творчим потенціалом», - коментує призначення Марина Миргородська, директор телеканалу «Україна».

 

Нагадаємо, у червні 2011 року був створений департамент маркетингу і комунікацій телеканалу «Україна», який очолив Руслан Терещенко. Однак у грудні 2011-го він залишив канал «за сімейними обставинами».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY