detector.media
23.01.2012 11:19
Тетяна Чорновіл буде єдиним опозиційним кандидатом на окрузі

Журналіст Тетяна Чорновіл, яка балотуватиметься до Верховної Ради від 121-го Городоцького округу (Львівська область), буде єдиним опозиційним кандидатом на окрузі. Відповідну пропозицію вона отримала від Комітету опору диктатурі, про що повідомила в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Я вважала, що маю достатньо сили поборотися сама, але буквально вчора (18 січня. - ТК) до мене надійшла неочікувана пропозиція, навіть не уявляла, що таке може бути. Мені запропонували, що мене висунуть від Комітету опору диктатурі. Тобто я буду єдиним опозиційним кандидатом на окрузі», - розповіла вона.

 

Як відомо, 22 січня представники об'єднаної опозиції домовилися про формування єдиного списку кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах. Угоду підписали всі члени Комітету опору диктатурі, а також лідер партії «УДАР» Віталій Кличко із застереженням.

 

У Комітеті опору диктатурі об'єдналися партії «Батьківщина», «Фронт змін», «Наша Україна», «Народна самооборона», «За Україну!», ВО «Свобода», «Громадянська позиція», Партія захисників Вітчизни, Європейська партія України, КУН, НРУ, УСДП, УНП, «Пора», ПРП, РХП, Українська партія та громадські об'єднання «Зарваницька ініціатива», «Жінки за майбутнє», «Пам'ять народу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY