detector.media
19.01.2012 16:33
Кіра Муратова завершила зйомки фільму «Кінопроби. Однокурсники»

В Одесі завершилися зйомки художнього фільму Кіри Муратової «Кінопроби. Однокурсники». Про це повідомляє прес-служба SOTA Cinema Group, яка здійснює виробництво стрічки.

 

Монтажно-тонувальні роботи планується закінчити до весни. А світова прем'єра фільму відбудеться на одному з міжнародних фестивалів.

 

Як повідомляє прес-служба, бюджет стрічки становить 16,5 млн грн.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», герої фільму «Кінопроби. Однокурсники» - чоловік і жінка, що не зустрічалися багато років, однак несподівано опинившись у відрядженні в її місті, він вирішує зайти в гості, «але не просто так, а щоб з порога спитати поради: як вчинити, якщо він любить відразу двох жінок?».

 

«Є така цікава річ як характери. Різноманіття характерів настільки ж величезне, як і різноманіття відбитків пальців. Сплетіння папілярних ліній  схоже з побудовою характерів. Про все це власне, сценарій і, сподіваюсь, фільм» - зазначила Кіра Муратова.

 

Продюсер стрічки - Олег Кохан, оператор-постановник - Володимир Панков, художник-постановник - Євген Голубенко, художник по костюмах - Руслан Хвастов. Українська частина акторського ансамблю представлена Віталієм Лінецьким та Наталею Бузько, Георгієм Делієвим, Утою Кільтер, Юрієм Невгамонним, Геннадієм Скаргою і Євгенією Барсковою. Також ролі зіграють російські актори Рената Литвинова, Сергій Маковецький, Алла Демидова і Олег Табаков. Виробництво здійснюють компанії SOTA Cinema Group і WiseVis.

 

 

Це двадцять перший фільм Кіри Муратової. Вона виступає в ньому не тільки режисером-постановником, а й автором сценарію. Попередня робота Кіри Муратової «Мелодія для шарманки» отримала понад 10 нагород різних кінофестивалів, а також премію «Ніка», як найкращий фільм СНД та Балтії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY