detector.media
18.01.2012 17:58
Tochka.net змінила головну сторінку

Компанія Digital Ventures, що розвиває портал Tochka.net і входить до медіагрупи «Україна», провела редизайн головної сторінки проекту. Відтепер вона має блочну структуру, де кожен елемент відповідає одному з розділів порталу й анонсує найцікавіший матеріал цього розділу. Про це повідомляє прес-служба Digital Ventures.

 

За словами дизайн-директора Digital Ventures Павла Кондратенка, було прийняте рішення відійти від стандартних принципів побудови головної сторінки та змістити акценти на медіа й заголовки.

 

«Ми розуміємо, що конкурувати з порталами, на яких домінують сервіси та партнерський контент, досить складно, тому ми вирішили зайняти свою нішу на ринку й охопити користувачів, яким цікавий розважальний і корисний lifestyle-контент», - каже онлайн-маркетинг-директор Digital Ventures Віктор Кривенко.

 

Як ідеться в повідомленні, на сьогодні портал Tochka.net об'єднує п'ять контентних розділів і різні інтегровані сервіси та робить ставку на мультимедійний контент: відео, 3D-панорами, онлайн-трансляції, інфографіку, фотогалереї.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY