detector.media
17.01.2012 12:49
«FM Галичину» очолила Олександра Гнатик

Новим директором радіостанції «FM Галичина» (ТОВ «ТРК "Галичина"») призначено Олександру Гнатик, яка раніше виконувала обов'язки комерційного директора радіо. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Попередній директор Роман Заяць, який з травня 2011 року очолював радіокомпанію, залишив посаду. За словами голови зборів учасників ТОВ «ТРК "Галичина"» Володимира Співака, власники задоволені роботою Романа Зайця й мають намір «активно співпрацюватиме з його компанією MJoy Radio на інших технологічних засадах».

 

Роман Заяць відзначив, що за час його керівництва вдалося переформатувати радіомережу: «За кілька місяців ми докорінно змінили стиль радіо, стартувавши на початку літа з проектом галицького файного радіо. Упродовж другої половини 2011 року шліфували контент і під завісу року зафіксували нову концепцію радіо промо-кампанією». За його словами за цей період вдалося поліпшити фінансові показники та збільшити кількість рекламних замовників.

 

Олександра Гнатик має намір розвивати концепцію свого попередника, однак планує внести зміни в контент радіо: «Потенційно нашими слухачами мали б стати не тільки ті, хто любить музику, гостре слово, але й суспільно свідомі громадяни, яким небайдужа політика, бізнес, ІТ-технології, мандри. Це вже царина контенту». Вона переконана, що досвід роботи на посаді комерційного директора допоможе їй працювати над поліпшенням фінансових показників компанії.

 

Довідка:

 

«FM Галичина» - одна з найбільших музично-розважальних радіомереж Західної України. Розпочала мовлення наприкінці 2010 року. Передавачі розміщені в 14 містах, у тому числі у Львові, Тернополі, Луцьку, Шацьку та Славському. Особливість: радіо з галицьким характером, гумором, численними конкурсами, присутністю відомих гостей в ефірі. Слухачі - мешканці Західної України віком 30-55 років. Сукупна аудиторія - понад 1 млн осіб. Гасло радіостанції: «Файне радіо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY