detector.media
10.01.2012 15:58
«Сіті» запустив реаліті-шоу «Майстри тату»
«Сіті» запустив реаліті-шоу «Майстри тату»

Телеканал «Сіті» запустив нове реаліті-шоу про світ татуювання «Майстри тату». Про це повідомляється на сайті «Сіті».

 

Головні герої програми - художники з тату, кожен з яких має власні здобутки та визнання у жанрах цього мистецтва. У програмі беруть участь: Віктор Бос - директор тату-студії, бізнесмен. Працює в жанрі реалізму, робить портрети, Дмитро Кацан - працює у власному орнаментальному «листяному» стилі, Олена Скадді - надає перевагу «східним» мотивам.

 

Від них глядачі дізнаються про жанрову різноманітність тату та його стилістику, про техніку нанесення і закріплення зображення на шкірі, про причини, які спонукають людей робити натільний малюнок тощо.

 

Програма виходить щонеділі о 22.30.

 

Перший випуск, який вийшов 8 січня, мав рейтинг 0,18%, частку 0,47% (аудиторія 18-54, вибірка «Київ»; попередні дані overnight компанії GfK Ukraine).

 

Таким чином частка проекту була більш ніж удвічі нижчою за середню каналу. Адже «Сіті» минулого тижня (2-8 січня) мав частку 1,13% (аудиторія 18-54, вибірка «Київ»).

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Київ». Дані надані компанєюї Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY