detector.media
28.12.2011 17:19
«Україна» проведе промокампанію зі сніговиками в Києві, Донецьку, Львові

У період новорічних свят телеканал «Україна» проведе іміджеву промокампанію з використанням доповненої реальності (augmented reality). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Головними героями кампанії стануть анімаційні сніговики, які відомі глядачам «України» з новорічних заставок, зняті у 3D форматі.

 

Використана технологія дозволяє поєднати в реальному часі віртуальні елементи із зображенням на екрані. За допомогою доповненої реальності глядачі зможуть познайомитися зі сніговиками і пограти з ними.

 

У рамках промоакції «відвідувачі торгово-розважальних центрів Києва, Донецька та Львова отримають можливість зліпити і прикрасити анімованих сніговиків, пограти з їхнім домашнім улюбленцем, нарядити новорічну ялинку і стати свідками зимової риболовлі в ополонці. Всі учасники акції отримають пам'ятне фото із сніговим сімейством та подарунки від каналу "Україна"», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Акції пройдуть: 7-8 січня в Донецьку (ТРЦ «Донецьк-сіті»); 11-12 січня у Львові (ТЦ «Опера Пасаж»); 13-14 січня в Києві (ТРЦ «Караван»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY