detector.media
26.12.2011 15:44
Прикордонники замовили на Першому каналі іміджеву програму за 597 тис. грн

16 грудня військова частина 1498 Державної прикордонної служби за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Вік-ТV» на виготовлення та розміщення на Першому національному каналі 24 телепрограм «Кордон Держави». Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Вартість державного замовлення становить 597 тис грн.

 

Передбачається, що 15-хвилинні програми будуть виходити двічі на місяць з метою підняття іміджу Державної прикордонної служби України у суспільстві, інформування громадськості про реформування Держприкордонслужби за європейськими стандартами.

 

«Концептуальними підходами є показ романтики прикордонної служби, досягання суспільного позитивізму через показ шляхів розв'язання існуючих проблем, відстоювання державницької позиції. Ведучі та герої, які з'являються в кадрі, мають бути зовнішньо привабливими, інтелектуально розвинутими, патріотично налаштованими особами», йдеться в конкурсній документації.

 

За даними «Наших грошей», «Вік-ТV» засновано Володимиром Кардашом, у минулому футболістом київського «Динамо», а зараз журналістом творчого об'єднання «Спорт» Національної телекомпанії України. Ця ж компанія отримала аналогічний підряд Держприкордонслужби рік тому. Тоді виготовлення та розміщення «Кордону держави» було оцінено в 538 тис грн., або на 10% дешевше.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY