detector.media
22.12.2011 16:41
Euronews співпрацюватиме з ESG у виробництві новин

Комунікаційна група ESG забезпечуватиме весь цикл виробництва теленовин для українського бюро Euronews. Сторони підписали відповідну угоду, повідомляє прес-служба ESG.

 

ESG буде «сервіс-провайдером європейської версії» (тоді як НТКУ забезпечує мовлення української версії каналу).

 

«Наші колеги з euronews висунули технічне завдання, яке мав би виконувати український партнер. Спеціалісти ESG розробили конструктивну пропозицію та довели, що можуть ефективно реалізувати її за стандартами європейських телерадіомовників. Вибір ESG як сервіс-провайдера не є для нас дивним, адже Перший національний давно співпрацює з комунікаційною групою ESG і цілком довіряє її технічному потенціалу», - прокоментував угоду віце-президент НТКУ Валід Арфуш, який є головою координаційної ради українського проекту Euronews.

 

Щодня за керівником українського бюро каналу Сержіо Кантоне буде закріплена знімальна група з камерами Р2, які знімають у форматі 16:9, повідомила директор з виробництва ESG Юлія Кугітко. «Задля того, щоби канал euronews щоденно видавав в ефір 15 хвилин сюжетів по українських подіях, виробничий процес відбувається практичноnon-stop. Навіть у такому режимі ми готові до співпраці з кількома іноземними журналістами одночасно. Це наш внесок у розвиток глобальної мережі euronews», - сказала вона.

 

Нагадаємо, 24 серпня почалося цілодобове телемовлення українською мовою на міжнародному новинному каналі Euronews.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY