detector.media
19.12.2011 11:52
Від Олександра Попова пішли Зінаїда Куценко й Ольга Скотська
У КМДА провели реорганізацію заради скорочення двох посад?

Екс-прес-секретар Олександра Попова Зінаїда Куценко звільнилася з посади начальника відділу управління організаційного забезпечення діяльності першого заступника голови Київської міськдержадміністрації, а Ольга Скотська - з посади начальника сектору аналітики в зв'язку з реорганізацією. Цю інформацію пані Куценко підтвердила «Телекритиці» офіційно.

 

За інформацією «Детектор медіа», їхні посади скорочено. Інших скорочень у структурних підрозділах, де працювали пані Куценко та пані Скотська, не відбулося.

 

Нагадаємо, Зінаїда Куценко й Ольга Скотська працювали з головою КМДА Олександром Поповим з моменту появи його в столиці з березня 2007 року. Завдячуючи прес-секретарю Зінаїді Куценко й аналітику Ользі Скотській пан Попов став більш публічною особою, про нього більше дізналися в тому числі його однопартійці з Партії регіонів.

 

Раніше Олександр Попов був мером міста Комсомольська, а потім очолив Міністерство житлово-комунального господарства. Після розподілу Верховною Радою посад голови КМДА і голови Києва (раніше обидві посади посідала одна людина), Олександр Попов очолив Київську міську держадміністрацію.

 

Наразі функції прес-секретаря пана Попова виконує Наталя Ільницька. За інформацією «Детектор медіа», для голови КМДА шукають речника серед відомих журналістів і телеведучих.

 

Щодо подальших планів, то Зінаїда Куценко зазначила, що наразі вона хоче морально відпочити. «Спочатку я морально відпочину на новорічні свята, а потім думатиму про роботу», - сказала пані Куценко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY