detector.media
16.12.2011 11:42
У Кисельова говоритимуть про Тимошенко, Росію та саміт Україна-ЄС

16 грудня у політичному ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгеном Кисельовим» говоритимуть про справу  Юлії Тимошенко, російську політику та саміт Україна-ЄС. Про це йдеться на сайті проекту.

 

Зокрема, дискутуватимуть щодо таких тем:

 

- Євро в СІЗО. Як і навіщо український генпрокурор водив Єврокомісара Штефана Фюле на зустріч з Юлією Тимошенко? Скільки ще часу, з урахуванням кримінальних справ, екс-прем'єр проведе у такій євро-буцигарні? У «Великій політиці» розмова з генпрокурором Віктором Пшонкою.

 

- Не до нас. Поки Україна розмірковує про європейський вибір, сама Європа все глибше потопає у власних політичних та економічних негараздах. Чи бачить Україна себе у такій Європі? Чи стане грудневий саміт Україна-ЄС вирішальним для асоціації нашої країни з Євросоюзом і чи встигне Україна асоціюватися з ЄС, поки в ньому головує її вічний адвокат - Польща? Часу лишилося не багато, - до 1 січня 2012 року. Костянтин Грищенко готовий надати відповіді.

 

- Снігова революція. Протестні мітинги у Москві навіть Володимир Путін порівнює з Помаранчевою революцією. Але чи призведуть події на Болотній площі до таких же глобальних змін у російській політиці, як свого часу Майдан?

 

«Велика політика з Євгеном Кисельовим» виходить о 22.35.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY