detector.media
15.12.2011 12:33
Бородянський хоче створити медіамісто StarLightMedia

Голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський планує створити ціле медіамісто з павільйонами для зйомок телепроектів, спеціалізованими школами і адміністративною частиною. Про це він розповів «Медіабізнесу».

 

«Якщо говорити про одну з моїх стратегічних цілей, то це бажання зробити медіамісто, де будуть павільйони, спеціалізовані школи, адміністративна частина, творче середовище, де люди будуть обмінюватися досвідом», - поділився Володимир Бородянський.

 

За його словами, швидше за все, втілення цього проекту, буде відбуватися в межах усієї телевізійної групи StarLightMedia.

 

«Ми хочемо, щоб у нашому медіасіті разом з нами могли поселятися й жити телевізійні партнери каналу. Думаю, з точки зору координації дій під час зйомок, це був би ідеальний варіант », - говорить голова правління каналу СТБ.

 

За словами Бородянського, на сьогодні ідея побудови медіасіті знаходиться в активній стадії обговорень. Він сподівається, що вже в найближчій перспективі ці обговорення приведуть до зрозумілих результатів. «А далі почнеться бетон і скло», - резюмує пан Бородянський.

 

Як писала «Детектор медіа», СТБ об'єднав свої освітні ініціативи в системну програму професійного та особистісного зростання у сфері телебачення під назвою «Талантlive».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY