detector.media
13.12.2011 15:53
М1 зніме телеверсію концерту нового музичного проекту Вакарчука

13 грудня о 16:00 з оновленої студії телеканалу М1 відбудеться онлайн-концерт та офіційний реліз альбому нового музичного проекту Святослава Вакарчука «Брюссель». Про це повідомляє прес-служба М1.

 

Онлайн-трансляція відбуватиметься на спеціальному каналі на YouTube. Ця прем'єра, реалізована спільно з Google, є аналогічною інтернет-трансляціям світових груп, об'єднаних в серію Unstaged.

 

Під час концерту глядачі зможуть в онлайні вперше побачити оновлену студію телеканалу М1 в її концертному варіанті. Канал М1 буде вести багатокамерну зйомку та накопичення матеріалу у форматі HD для подальшого виробництва телеверсії концерту. Обладнання для накопичення 8 HD-потоків надано технічним партнером телеверсії - компанією «Інженер-сервіс».

 

Нагадаємо, що в проекті «Брюссель» об'єдналися музиканти Святослав Вакарчук, Сергій Бабкін, Максим Малишев, Петро Чернявський і Дмитро Шуров. Про початок роботи над новим проектом пан Вакачрук повідомив всередині липня в твіттері. У серпні музиканти записали в Брюсселі на студії ICP Studio 12 композицій, які увійшли до альбому «Брюссель». Нові композиції звучать українською та англійською мовами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY