detector.media
08.12.2011 13:45
Журналістку «Сегодня» намагався вбити зловмисник у Дніпропетровську

На журналістську газети «Сегодня» Ольгу Бондарчук напав невідомий. Зловмисник намагався вбити дівчину. Про це повідомляє видання.

 

Інцидент трапився 5 грудня в Дніпропетровську на житловому масиві «Тополя-1». Ольга Бондарчук близько 23.30 поверталася додому, перехожий схопив її ззаду за горло і намагався задушити. Коли дівчина ослабла, зловмисник потягнув її до лісосмуги. На пропозицію журналістки забрати гроші та мобільний телефон він узяв 100 гривень, а від телефону відмовився.

 

«Він повторював, що жінки зіпсували йому життя. І що вб'є мене - переріже горло чи зламає шию, мовляв, ще не вирішив. Не знаю звідки у мене взялися сили, але я стала захищатись», - розказала рані Бондарчук. Під час бійки нападник скинув її на землю і почав бити ногами по голові, погрожуючи забити до смерті, однак дівчині вдалось вдарити його у пах і втекти.

 

Вона добігла до автозаправки, однак там оператор АЗС відмовився допомогти дівчині зі скривавленим обличчям і вигнав з території станції. Після цього Ольга Бондарчук зупинила автомобіль, у якому були хлопець і дівчина. Вони довели її до дому, і звідти вона викликала міліцію.

 

Як повідомив виданню начальник прес-служби обласного управління  внутрішніх справ Олексій Щербатов, порушено кримінальну справу за статтею «пограбування»: «Але це першочергово. Можливо, надалі справу перекваліфікують».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY