detector.media
05.12.2011 16:12
«Інтер» готує кілька форматів про дітей, кулінарну програму і проект про ремонти
Володимир Зеленський – про плани каналу

Телеканал «Інтер» готує до виробництва кілька програм, присвячених дітям, кулінарну програму та проект про ремонти і будівництво, а також запускає в ефір комедійний серіали «Папаши» та розпочинає виробництво серіалу «Я прийду сама». Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» розповів генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський.

 

За його словами, у стадії предпродакшну перебуває кілька «великих і технологічно складних проектів», які, як сподівається керівництво «Інтера», отримають суспільний резонанс. «Одна з програм буде присвячена дітям, правам і можливостям маленьких громадян нашої країни. Буде ще один красивий формат про дітей - яскравих, неординарних, талановитих, славних. Плануємо створити нову кулінарну програму і проект про ремонти і будівництво. Багато хто вважає, що це утилітарне телебачення. Яя переконаний, що це проекти, які демонструють, як можна покращити якість життя і як отримати від нього - від життя - задоволення», - сказав він.

 

Скоро на каналі «Інтер» стартує новий комедійний серіал «Папаши». За словами пана Зеленського, «Папаши» - це «захоплююча, несподівана і забавна історія на вічну тему батьків і дітей, а точніше - батьків і дочки». Серіал уже придбав один із російських телеканалів.

 

Також наразі спільно з продакшн-студією Pro.tv «Інтер» запустив у виробництво серіал «Я прийду сама» з Оленою Яковлєвою в одній з головних ролей.

 

За словами генпродюсера «Інтера», вже підписані договори або ведуться переговори про придбання низки проектів у Star Media (серіал «Анна Герман»), у компанії «Всесвітні російські студії» (серіал «Ластівчине гніздо»), у Film.ua Group (серіал «Жіночий лікар» та інші продукти).

 

Крім того, «Інтер» покаже стрічку «Студії Квартал 95» «Байки Мітяя» та російський міні-серіал «Достоевский». «Ми домовилися з телеканалом "Росія" про ексклюзивний показ в Україні унікального проекту - резонансний і масштабний "Достоєвський". Для нас це більше, ніж фільм або серіал - це подія в ефірі загальнонаціонального каналу», - каже Володимир Зеленський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY