detector.media
05.12.2011 15:07
Алла Липовецька: Я створюю власний продакшн, а не повертаюсь у Film.ua
Алла Липовецька: Я створюю власний продакшн, а не повертаюсь у Film.ua

Алла Липовецька завершує роботу над телевізійними проектами в компанії Film.ua Television і створює власний продакшн. Про це пані Липовецька повідомила «Детектор медіа».

 

«Я зараз займаюся реєстрацією продакшну. А з Film.ua Television я офіційно не продовжую співпрацювати. Але оскільки є певні проекти, які необхідно закінчити, я над ними працюю. Більше того, я думаю, що й офіс мого майбутнього продакшну буде на території Film.ua. Тут усе звичне, рідне, і люди приємні» - зазначила вона.

 

Новостворена компанія Алли Липовецької не входитиме у Film.ua Group, додала вона.

 

Детальніше про свою компанію пані Липовецька пообіцяла розказати «Детектор медіа» згодом.

 

Раніше у прес-службі Film.ua «Детектор медіа» підтвердили інформацію про те, що Алла Липовецька продовжує роботу у Film.ua Television на посаді генерального продюсера.

 

Нагадаємо, Алла Липовецька пішла з Film.ua на телеканал «Інтер» на посаду директора з виробництва. Однак через повернення на «Інтер» Володимира Зеленського на посаду генерального продюсера пані Липовецька залишила канал.

 

У коментарі «Детектор медіа» Алла Липовецька говорила, що крім повернення до Film.ua вона розглядала можливість створення власного продакшну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY