detector.media
05.12.2011 14:15
Гран-прі «Кіномедіа» дісталося Іванові Гавриляку за анімаційну стрічку «Як це було»

2 грудня кінотеатрі «Правда» кіностудії Film.ua відбулася церемонія нагородження переможців ІІ кінофестивалю «Кіномедіа-2011». Про це повідомляється на сайті фестивалю.

 

Гран-прі «Кіномедіа-2011» здобув Іван Гавриляк за фільм «Як це було». Ця ж стрічка перемогла в номінації «Анімаційне кіно».

 

Переможцями в номінації «Документальне кіно» стали Дмитро Красний та Катерина Горностай із фільмом «Справжні новини», а в номінації «Експериментальне кіно» - Мирослав Стецький із фільмом «Медіа-бульбашки».

 

У номінації «Ігрове кіно» переміг Олександр Мілов із фільмом «Помста». Йому також дістався і «Приз глядацьких симпатій».

 

Лауреати фестивалю отримали кришталеві стели та кінокамери Sony.

 

Нагадаємо, «Кіномедіа» - це фестиваль фільмів про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих і практиків піару. Мета фестивалю - підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об'єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та пропаганди. Організатор кінофестивалю - Незалежна асоціація телерадіомовників. Партнер кінофестивалю - кіностудія Film.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY