detector.media
02.12.2011 15:33
Перший український Esquire вийде в середині березня
Головним редактором таки став Олексій Тарасов

Видавничий дім Sanoma Media Ukraine підтвердив призначення Олексія Тарасова на посаду головного редактора журналу «Esquire Украина», про що повідомляла «Дуся».

 

Як повідомляє прес-служба видавничого дому, після тривалих переговорів і співбесід Hearst Inc. і Sanoma Media Ukraine затвердили Олексія Тарасова. Команда під його керівництвом починає роботу над першим номером наступного тижня.

 

Перший (квітневий) номер вийде в середині березня. Його наклад становитиме 25 тис. примірників, роздрібна вартість - 45 грн. Розповсюджуватиметься журнал по всій Україні.

 

Олексію Тарасову 27 років. Він працював заступником головного редактора в журналі «Афиша», співпрацював з виданнями «Корреспондент», «Коммерсантъ» і Harper's Bazaar, а також знімав документальні фільми про зірок на каналі СТБ.

 

«Перед командою "Esquire Украина" поставлено кілька серйозних завдань: залучити до створення журналу найкращих авторів в Україні, зробити українське видання журналу гідним його легендарного імені і виправдати закономірно завищені очікування читачів», - зазначив пан Тарасов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY