detector.media
30.11.2011 12:42
«Сьогодні Мультімедіа» відкриває прес-студію
Прес-центр працюватиме в режимі відеопродакшн-студії

У грудні цього року видавничий холдинг «Сьогодні Мультімедіа» відкриває прес-студію. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі, прес-центр працюватиме в режимі відеопродакшн-студії. Передбачається, що він «стане якісно новим майданчиком для проведення ексклюзивних прес-подій та їх всебічного висвітлення».

 

Прес-студія «Сьогодні Мультімедіа» транслюватиме події в режимі online на інформаційно-новинному ресурсі segodnya.ua, а також безпосередньо співпрацюватиме з телеканалом «Україна» та газетою «Сегодня». Прес-студія розташовується в будівлі головного офісу ПРАТ «Сьогодні Мультімедіа» за адресою вул. Борщагівська, 152-Б.

 

Керівником прес-студії «Сьогодні Мультімедіа» призначено Антоніну Бондаренко.

 

«Прес-студія - це абсолютно інноваційний медіамайданчик, оскільки передбачає синергію можливостей газети "Сегодня", регіональних газет, інтернет-ресурсу segodnya.ua і корпоративних можливостей компанії. Впевнена, що майбутнє медійної сфери саме у створенні таких медіамайданчиків», - зазначила Антоніна Бондаренко, коментуючи своє призначення.

 

За словами генерального директора, шеф-редактора ПРАТ «Сьогодні Мультімедіа» Олени Громницької, відкриття прес-студії є одним з перших запланованих проектів, важливих для довгострокової капіталізації видавничого дому. На її думку, прес-студія «Сьогодні Мультімедіа» суттєво збільшить можливості компанії та посилить її позиції на медіа-ринку.

 

 


 

 

Довідка:

 

Антоніна Бондаренко у 2003 році закінчила факультет «Менеджмент організацій» Київського національного університету культури і мистецтв, у 2009 році - аспірантуру Національної академії державного управління при Президентові України (спеціальність - «Механізми державного управління»).

 

Свою кар'єру почала у 2004 році на посаді головного спеціаліста по роботі з громадськими організаціями та ЗМІ при Головному управлінні державної служби України. У 2005-2011 роках очолювала прес-службу і займала посаду прес-секретаря Головного управління державної служби України. У 2010 році, на базі Школи вищого корпусу державної служби, в рамках функціонування прес-служби, організувала профільний курс для прес-секретарів міністерств і центральних органів виконавчої влади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY