detector.media
29.11.2011 17:11
«1+1» продаватиме рекламу на ТОНІСі

Відділ продажів групи «1+1» починає продаж реклами на каналі ТОНІС. Про це пише газета «Коммерсантъ» з посиланням на нові умови продажу реклами на каналах групи «1+1», які були розіслані медійним агенціям.

 

У нову пропозицію групи «1+1», окрім власних каналів, входить ТОНІС, на який припадає 4% інвентарю (сукупної кількості пунктів рейтингів). Для порівняння, в «1+1» - 71%, ТЕТ - 16%, «2+2» - 8%, «Сіті» - 1%. За інформацією учасників ринку, «1+1» гарантував зростання рекламних доходів ТОНІСа щонайменше втричі.

 

Директор відділу продажів «1+1» Дмитро Лисицький повідомив виданню, що угода юридично не фіналізована.

 

ТОНІС стане першим каналом, що не входить у групу «1+1», продажами якого вона займатиметься («1+1» розпочала самостійні продажі у 2009 році). Як повідомило «Коммерсанту» джерело в групі «1+1», переговори про продаж реклами тривають також із 5-м каналом.

 

Тим часом сейлз-хаус групи «Інтер» «Відмінна реклама», за інформацією учасників ринку, веде переговори з Національною телекомпанією України, однак домовленостей поки не досяг.

 

У прес-службі групи «1+1» «Детектор медіа» сказали, що не коментують інформацію про початок продажів реклами на інших каналах.

 

Як повідомляла ТК, 2012 року стратегія «1+1» у рекламних продажах зміниться. Як заявив рекламодавцям і рекламістам керівник комерційного департаменту групи Дмитро Лисицький, цінова політика трохи пом'якшиться. Окрім цього, очікується, що «1+1» почне співпрацювати з медіагрупою «Україна» - приблизно так, як це було влітку - восени 2009 року. Тобто два сейлз-хауси залишаться повністю автономними, але клієнти однієї групи матимуть певне заохочення розміщуватися на каналах іншої, не втрачаючи знижок. Нагадаємо, цього року «Україна» мала схожі домовленості з «Інтером» і StarLightMedia.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY