detector.media
29.11.2011 11:29
Діана Арбеніна та Олександр Пономарьов стануть зірковими тренерами «Голосу країни – 2»

Російська рок-співачка Діана Арбеніна прийняла пропозицію каналу «1+1» стати зірковим тренером у другому сезоні вокального шоу «Голос країни». Про це зазначається на офіційному сайті групи «Ночные снайперы», лідером якої є Діана Арбеніна.

 

Цю ж інформацію 29 листопада поширила прес-служба «1+1». Також канал повідомляє, що іще одним зірковим тренером стане український співак Олександр Пономарьов.

 

Як уже раніше повідомляла «Детектор медіа», ще одним зірковим тренером «Голосу країни-2» стане російська співачка Валерія.

 

Нагадаємо, що в першому сезоні «Голосу країни» тренерами були Діана Арбеніна, Руслана, Олександр Пономарьов і Стас П'єха.

 

Вокальне шоу «Голос країни» на «1+1» складається з кількох етапів. Після загальнонаціонального відбору, який проводить Костянтин Меладзе, учасники потрапляють на перший етап, так звані «сліпі прослуховування». Тут вони виступають перед четвіркою зіркових тренерів, які сидять спиною до вокалістів. Якщо вокал вражає тренера, він повертається обличчям до сцени, таким чином, вибираючи артиста до своєї команди. Другий етап - це «бої один на один», де вокалісти виступають на музичному рингу один проти одного. На третьому етапі - прямих ефірів - право голосу отримують глядачі. Саме вони визначають найкращий голос країни.

 

Головний приз проекту - контракт з рекординговою компанією Universal Music.

 

Нагадаємо, що переможцем першого сезону «Голосу країни» став Іван Ганзера - підопічний Діани Арбеніної.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY