detector.media
28.11.2011 16:20
У Луганській області вбили директора кабельного оператора

У Стаханові Луганської області вбито директора і співзасновника кіровського кабельного оператора КТК Сергія Лободу. Про це повідомляє луганське інтернет-видання «Неделя».

 

Як розповіла «Детектор медіа» начальник відділу зв'язків з громадськістю УМВС у Луганській області Тетяна Погукай, убивство було скоєне ще 21 листопада. «Він пішов у гараж, де згодом його знайшли родичі в оглядовій ямі з тілесними ушкодженнями, несумісними з життям», - повідомила вона. У цей же день було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

 

Наразі тривають оперативно-розшукові дії, міліція встановлює осіб, причетних до злочину. Результатів поки що немає. «Версії розглядаються всі: пов'язана з роботою, з побутом, з грошима, з корисливим мотивом», - уточнила речник УМВС. Сайт «Неделя» повідомляє, що, за чутками, готувалося рейдерське захомплення кабельного оператора.

 

Сергій Лобода був директором і одним з трьох співзасновників ТОВ «Телерадіокомпанія КТК» з міста Кіровська Луганської області. За словами Тетяни Погукай, ця компанія займається ретрансляцією телебачення в кабельних мережах, не виробляє власного продукту і не займається журналістикою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY