detector.media
24.11.2011 16:16
На рекламу Євро-2012 Україна витратить ще 12,5 млн грн

Державне підприємство «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» 18 листопада уклало угоду з ТОВ «Медіаларж» на розміщення популяризаційних відеороликів в ефірі іноземних телеканалів Eurosport та Eurosport 2. Про це пише сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Вартість угоди склала 12,5 млн грн. Держпідприємство, яке контролюється Нацагентством з питань Євро-2012 віце-прем'єра Бориса Колеснікова, провело торги за процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки хотіло розміщати рекламу саме на телеканалах Eurosport та Eurosport 2.

 

ТОВ «Медіаларж» має ексклюзивний контракт з компанією Eurosport Television Limited щодо розміщення на її медіаресурсах матеріалів інформаційного та рекламного характеру.

 

Засновниками «Медіаларжу», за інформацією «Наших грошей», є кіпрська компанія «Бертельсман ентерпрайсез лімітед» та москвич Дмитро Кузьмінський.

 

За інформацією видання, з урахуванням останньої закупівлі, «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» починаючи з травня 2011 року замовив виготовлення та розміщення реклами на 116,16 млн грн.

 

Зокрема, раніше «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» виділив 26 млн грн на виготовлення і розміщення телепрограм з умовними назвами Ukrainian Life і Euro 2012 в ефірі іноземного телеканалу Euronews. А за просування сайту Євро-2012 держава заплатила 300 тис. грн.

 

Крім того, «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» 27 жовтня цього року за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Смарт Студіо» на виготовлення та розміщення рекламних роликів в ефірі міжнародних телеканалів, вартість якої склала 38,5 млн грн.

 

Нагадаємо, Нацагентство з питань Євро-2012 курує Міністерство інфраструктури України, яке зараз очолює віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY