detector.media
22.11.2011 20:45
Порошенко: тиск має закінчуватися на мені і не доходити до журналістів

Власник журналу «Корреспондент» і 5-го каналу Петро Порошенко вважає, що будь-який тиск політиків має закінчуватися на ньому і не доходити до журналістів його медіа. Про це він сказав під час інтернет-марафону «Революція. 7 років потому».

 

На запитання модератора Мустафи Найєма, чи має Петро Порошенко проблеми через статті журналу «Корреспондент», той відповів: «Я знав, на що йшов».

 

«Проблеми з публікаціями, які виходять в "Корреспонденте", не відрізняються від тих, що трапляються через сюжети, які виходять на 5-му каналі. Я до цього був готовий усі сім-вісім-дев'ять років», - зазначив він.

 

На запитання, чи тиснуть політики на нього, пан Порошенко сказав: «Вони дружньо радяться». І додав: «Я вважаю своєю місією, що будь-які можливі дружні поради або відвертий тиск мають закінчитися на мені і не доходити в жодному разі не те, що до журналіста, а навіть до головного редактора».

 

Головний редактор журналу «Корреспондент» Віталій Сич підтвердив слова власника, що до редакції не доходить втручання зі сторони: «Я не знаю, чи є удар. Але якщо є, то він його тримає. Тому що за останні шість місяців ми зустрічалися десь тричі і розмовляли телефоном теж десь тричі, ми частіше через Facebook або e-mail спілкуємося. Припускаю, що дзвінки до нього можуть бути і мають бути просто тому, що ці люди особисто знають Петра Порошенка і хочуть ділитися своїми думками».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY