detector.media
22.11.2011 15:14
На ICTV вийде детектив Костянтина Стогнія з Лілією Ребрик

Телеканал ICTV покаже прем'єру багатосерійного кримінального детективу про будні української міліції «Картина крейдою» («Картина мелом»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Продюсером проекту став Костянтин Стогній. Над фільмом працювала режисерська група на чолі з Валерієм Ібрагімовим (працював над серіалами «Літєйний, 4», «Морські дияволи-3», які виходили на ICTV).

 

Прем'єра фільму запланована на середину грудня. В ефір вийдуть чотири серії телефільму.

 

Фільм, знятий на реальних подіях, розповідатиме про справжні кримінальні справи, а головні діючі особи - прототипи існуючих працівників МВС. За інформацією прес-служби, стрічка знята без фінансової підтримки держави.

 

«Ми часто бачимо тільки злочин і не знаємо, як закінчується історія. Мені було важливо донести до глядача істину, що є міліція, яку всі лають, а є міліція, яка приходить на допомогу, коли сталося лихо... Всі наші сюжетні злочини - реальні історії, про які глядачі ICTV багато чули в новинах. А тепер ми покажемо, як просувалося слідство і чим все закінчилося. Важливо було показати, що люди з різних регіонів країни, нехай, часом, не пропускають можливості пожартувати один над одним, але в складній ситуації стають однією командою», - зазначив Костянтин Стогній.

 

В центрі історії - чотири працівники слідчої групи. Керівник - киянин майор Черниш Павло Іванович (актор Сергій Воробйов). Його помічники - капітан Нестеренко (Ярослав Гуревич), якого після розкриття чергової гучної справи перевели з Донецька до Києва; старлєй Шевчук (Костянтин Корецький), родом зі Львова, і лейтенант Олена Тарасова (Лілія Ребрик).

 

За сюжетом, генерал міліції Тарасов (Микола Боклан) особисто зібрав найкращу команду слідчих, до якої увійшла і його донька. «Вони абсолютно різні, мають незрівняний досвід за плечима, по-різному дивляться на правила гри кримінального світу, тим не менш, блискуче розкривають злочини, захищаючи чесних громадян. Паралельно глядачі побачать і розвиток особистого життя головних героїв. На них чекають кар'єрний ріст, драми, сварки, не обійдеться і без ліричної сюжетної лінії: майор Черниш по вуха закоханий у свою колегу Олену», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Зйомки «Картини крейдою» пройшли в Києві, Бериславі, Керчі та Трускавці.

 

Фоторепортаж з презентації стрічки незабаром читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY