detector.media
22.11.2011 12:08
Зеленський став генпродюсером «Інтера», Шефіри та Яковлєв займатимуться виробництвом (УТОЧНЕНО)
Зеленський став генпродюсером «Інтера», Шефіри та Яковлєв займатимуться виробництвом (УТОЧНЕНО)
Усі кадрові призначення на «Інтері»

АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» офіційно повідомило про призначення керівника «Студії Квартал-95» Володимира Зеленського (на фото) генеральним продюсером телеканалу «Інтер». Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Заступником генерального продюсера став Сергій Шефір, керівником дирекції з виробництва телевізійних програм - Борис Шефір, керівником дирекції з виробництва телевізійних фільмів - Андрій Яковлєв. Усі вони є авторами і продюсерами «Кварталу-95».

 

Також телеканал «Інтер» підтвердив нові призначення головним режисером -  Михайла Комаровського, заступником генерального продюсера з технічного забезпечення власного виробництва - Володимира Харченка, директором з виробництва каналу - Євгенія Д'яченка, продюсером програм каналу - Оксани Панасівської та керівником дирекції промо та PR - Ірини Побєдоносцевої.

 

Окрім цього, виконавчими продюсерами каналу стали Ірина Пікалова та Сергій Кравець, а креативними продюсерами - Михайло Савін, Андрій Ільков, Вадим Перевєрзєв, Валерій Жидков та Сергій Шинкарук.

 

Згодом прес-служба уточнила, що замість Валерія Жидкова до групи креативних продюсерів увійшов Олександр Пікалов.

 

Таким чином, керівництво та автори «Студії Квартал-95» повернулися до керування каналом «Інтер», звідки пішли в серпні 2011 року.

 

Як писала ТК, на посаду генерального продюсера каналу знову повертається Володимир Зеленський, однак з новими, розширеними повноваженнями.

 

Нещодавно новопризначений директор з виробництва каналу Алла Липовецька залишила «Інтер» у зв'язку з приходом нової команди.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY