detector.media
18.11.2011 13:13
Медіахолдинг Андрія Садового приносить 300 тис. грн доходу на рік

Річний дохід медіахолдингу мера Львова Андрія Садового торік становив понад 300 тис. грн. Про це пан Садовий повідомив в інтерв'ю «Українській правді».

 

За його словами, усі свої акції він переписав на дружину. І єдиний бізнес, який має його родина - медійний. «Це медіахолдинг, заснований років 20 тому, який розпочався з маленької радіостанції. Сьогодні це мережа "Люкс" на всю державу. Крім того, в холдинг входить інформаційний канал "24" і сайт zaxid.net», - сказав пан Садовий (зауважимо, що, зі слів гендиректора ТРК «Люкс» Романа Андрейка, до медіахолдингу входять іще шість сайтів та західноукраїнська мережа «Радіо 24»).

 

Він додав, що цей бізнес є прибутковим: «Прибуткове (телебачення. - ТК), звичайно. І радіобізнес дуже прибутковий сьогодні в Україні... Річний дохід (медіахолдингу. - ТК) у минулому році складав 300 з чимось тисяч гривень».

 

На запитання, чому телеканалу «24» відмовили в отриманні цифрової ліцензії, Андрій Садовий відповів: «Я багато читав на цю тему на "Детектор медіа". Я дивлюсь на це з посмішкою. Тому що на сьогоднішній день інтернет настільки набирає свої оберти, що цифра в телебаченні просто завтра втратить свою актуальність. Кілька місяців тому я проводив експеримент. Я мав зустріч з молоддю. Я спитав: "Хто з вас дивиться телевізор?". 3%. Всі інші новини дивляться тільки через інтернет - і телебачення також через інтернет. Тому я не вірю в цифрове телебачення з тим форматом, який у нас зараз реалізовується. Це - проект, з якого нічого не вийде».

 

Нагадаємо, що скептиком щодо перспектив ефірного цифрового телебачення себе називає і Роман Андрейко. «Через чотири роки широкосмугові технології інтернету, IPTV дозволять зробити телебачення іншим», - казав він в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY