detector.media
16.11.2011 15:06
Джерело: Зеленський іще думає

Сьогодні або завтра представлення нового менеджменту - генпродюсера або інших керівників - на «Інтері» не буде. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа» у групі «Інтер».

 

Джерела, близькі до «Студії Квартал-95», стверджують, що Володимир Зеленський взагалі ще не прийняв остаточного рішення щодо повернення на канал. «Зеленського вмовляють повернутись», однак під питанням залишаються його повноваження.

 

Нагадаємо, «Дуся» припускала, що у зв'язку з поверненням Володимира Зеленського на посаду генерального продюсера «Інтер» може залишити Алла Липовецька. За припущенням співрозмовників «Детектор медіа», у випадку, якщо команда лідера «Студії Квартал-95» знову стане основним продакшном каналу, свою посаду може залишити і заступник голови правління Сергій Амелічев, який у період, коли «Інтер» залишився без генерального продюсера, опікувався власним виробництвом.

 

Як писала «Детектор медіа», у прес-службі «Інтера» інформацію про призначення Зеленського не коментують, а у прес-службі «Студії Квартал-95» - не підтверджують.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY