detector.media
16.11.2011 09:50
16 листопада - телемарафон КДР ТРК до 60-річчя українського телебачення
У марафоні візьмуть участь Леонід Кравчук, Тамара Щербатюк та інші

16 листопада до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку Київська державна регіональна телерадіокомпанія проводить восьмигодинний телемарафон, присвячений 60-річчю українського телебачення. Про це «Телекритиці» розповів генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко.

 

Марафон триватиме з 12.20 до 20.30 з невеликими перервами на новини. Вестимуть його Ганна Степанець, Андрій Матюхін, Тетяна Кулик, Василь Карпенко та інші.

 

Серед гостей: ведуча програми «Надвечір'я» на Першому національному Тамара Щербатюк, яка працює на українському телебаченні з 1959 року, Наталя Міщерська, Фарід Дасаєв, режисер Олексій Одинець, Анатолій Майко. «До нас прийдуть люди, для яких Хрещатик, 26 став не просто домом, а сенсом життя», - сказав Олександр Савенко.

 

За словами гендиректора, на марафон завітають гості з регіонів, зокрема Віктор Бойко, який 26 років пропрацював на Житомирській ОДТРК. Планується зв'язатися  телефоном з Іваном Мащенком і Олександром Сафоновим, які через стан здоров'я наразі не зможуть завітати на Хрещатик, 26.

 

«Очікуємо в гості і першого президента України Леоніда Кравчука, який, до речі, у 70-х вів телепрограму, також голову Держкомтелерадіо Олександра Курдіновича, Олену Мозгову, яка розповість про співпрацю з "Євробаченням"», - повідомив Олександр Савенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY