detector.media
11.11.2011 17:35
НТКУ та Центральне телебачення Китаю підписали меморандум про співпрацю

11 листопада Національна телекомпанія України та Центральне телебачення Китаю підписали меморандум про співпрацю у галузі телебачення. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Сторони домовилися здійснювати обмін телевізійними програмами, матеріалами, каталогами та сприяти обміну досвідом у сфері телебачення.

 

«Ми сподіваємося на співпрацю в різних телевізійних галузях - це і обмін новинами, програмами, документальними фільмами тощо. Найголовніше, щоб глядачі Першого національного змогли розширити свій світогляд та відкрити для себе щось нове та цікаве про Китай», - прокоментував підписання меморандуму гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

За словами віце-президента Центрального телебачення Китаю Ло Міна, однією з можливих форм співпраці є створення документальних фільмів про обидві країни.

 

За інформацією прес-служби, метою співпраці є активізація двостороннього співробітництва в програмній сфері в рамках культурно-гуманітарної та інформаційної співпраці між НТКУ та Центральним телебаченням Китаю, що сприятиме пропагуванню та взаємопроникненню культурних цінностей між українським та китайським народами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY