detector.media
09.11.2011 18:51
26 листопада – створення «Соціального журналу за 24 години»
26 листопада – створення «Соціального журналу за 24 години»

26 листопада МГО «Інтерньюз-Україна», Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» і Мережа соціальної журналістики організовують флеш-моб «Соціальний журнал за 24 години».

 

Протягом доби команда волонтерів створить і викладе в інтернет зверстаний журнал соціальної тематики.

 

Хто має нести гроші в хату, а хто - витрачати? Виховання чи знущання - де межі особистості дитини? Чому тридцятирічні «діти» все ще живуть разом з батьками. Ці та інші теми «Інтерньюз-Україна» пропонує висвітлити в журналі та шукає команду для реалізації задуму.

 

До участі запрошують зацікавлених у проекті репортерів, редакторів, фотокореспондентів, дизайнерів, верстальників, коректорів. Досвід роботи у сфері соціальної журналістики та фотожурналістики вітається. Для реєстрації слід заповнити анкету на сайті http://bit.ly/24godyny3. До кінця дня 18 листопада організатори повідомлять відібраних учасників.

 

Старт проекту - о 10 ранку 26 листопада в «Інтерньюз-Україна» з обговорення концепції «Соціального журналу за 24 години». О 10 ранку 27 листопада зверстаний журнал буде викладено в інтернеті та на блог 24godyny.livejournal.com. Кращі матеріали мають шанс з'явитися на сайті інформаційного партнера - Фокус.ua

 

За подіями проекту можна стежити на

Blog: http://24godyny.livejournal.com/

Twitter: @24godyny, хештег: #24godyny

Facebook: MediaNextUkraine

 

Контакти:

Віталій Мороз, керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна»

063 700 22 66

vitaliy.moroz@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY